Блог

Следете нашите актуални статии от Блога за изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация

Изработка на сайт с RESPONSIVE дизайн + SEO оптимизация
27 Сеп
Изработка на сайт с RESPONSIVE дизайн + SEO оптимизация WebBrand-BG.COM

Изработка на сайт с RESPONSIVE дизайн + SEO оптимизация

Какво е (responsive) адаптивен уеб дизайн на сайт?
Адаптивен уеб сайт е уеб сайт със създадена една база данни и оптимизиран дизайн, с който може да работи на всички видове устройства, като: iPhone /Android, таблет, лаптоп, PC, TV или дори игрови конзоли.

През 2015 година трафика от мобилните устройства е около 30%, което е повишение с 2 пъти повече за разлика от 2014 година. Очакваните тенденции за увеличавана на използването на мобилни устройства през 2016 година е близо 50% от целия трафик. Тези данни сочат, че адаптивния (responsive) дизайн е бъдещето при изработката на уеб сайтове с адаптивен дизайн.

Предимството от изработката на Вашия уеб сайт с адаптивен дизайн, е че вашият уеб сайт ще бъде визуализиран по най-подходящия начин, независимо от използваното устройство, през коете бива разглеждано. Преимуществата от това да имате изграден уеб сайт с адаптивен (responsive) дизайн не спират до тук.

Според статистиката на Google Inc. средно 25% от уеб трафика към сайтовете се генерира от мобилни устройства, като iPhone /Android, таблет, лаптоп, PC, TV! Според Google Inc. тенденция за използване на мобилните устройства ще продължи да се увеличава и през следващите години. Всеки, който има уеб сайт или тепърва иска да му се изработи уеб сайт с адаптивен дизайн, трябва да бъде сигурен,че ще се погрижи и за трафика от мобилните устройства, след като той ще достигне 50% в края на 2016 началото на 2017.

Има голяма възможност да се генерират по-голям брой посещения и заедно с това увеличаване на вероятността за повече потенциални клиенти. В зависимост от това, какво е потребителското изживяване във Вашия уеб сайт независимо от кой тип устройство се отваря то, ще повиши ангажираността към адаптивно изработения уеб сайт. Най-важното предимство е това, че Google Inc. го препоръчва! От Google Inc. съобщават, че търсачката (робота) открива вашето съдържание много по-лесно и по-ефективно, когато уеб сайта е изграден с адаптивен дизайн, защото по този начин съдържанието идва от един и същи сайт с една база данни и едни и същи URL адреси без да има дублиране, което води до лоша SEO оптимизация и Google го вижда, като дублирано съдържание.

В началото се изработваха две версии на уеб сайтовете - мобилна и десктоп версия на сайта, но след като вече технологията за адаптивен уеб сайт съществува това е ненужно и по-евтино, като краен продукт.

Вашия доверен уеб партньор в лицето на WebBrand-BG.COM, Ви предлагаме изработка на уеб сайт с мобилен – адаптивен дизайн, с който Вашия уеб сайт ще бъде адаптиран към всички устройства, от които се отваря. Ние с Ваша помощ можем да изградим един уникален уеб сайт, който да е успешен, посещаван и с неуписуемо изживяване от страна на Вашите текущи и потенциални клиенти.

+359 886 19 75 11

ПРОЧЕТЕНА 948 ПЪТ(И) Последно променена на Понеделник, 10 Октомври 2016 10:38
Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация - WebBrand-BG.COM

WebBrand-BG.COM се занимава активно с изработка на уеб сайтове, онлайн магазини, поддръжка и SEO оптимизация за търсачки. С натрупания дългогодишен опит нашия екип е изработил множество проекти. С разрастването на дейноста си WebBrand-BG.COM вече предлага и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини в Германия. В МЕНЮ " Уеб Услуги" може да видите предлаганите от нас услуги, които са на конкурентни цени. От МЕНЮ "Контакти" може да  се свържете с нас и направите запитвания, а в МЕНЮ "Портфолио" може да разгледате проектите, които са завършени и се радват на успех.

Website: webbrand-bg.com
Влез във профила си, за да коментираш!

Харесайте ни!

За нас

WebBrand-BG.COM започна своята дейност през 2014 година. Дейността на WebBrand-BG.COM е да изгражда корпоративни, лични уеб сайтове, онлайн магазини и да предлага на своите клиенти SEO оптимизация на сайтове. Освен изработка на сайтове WebBrand-BG.COM също предлага и изработка на лога.

QR-CODE

Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация
Qr Code
WebBrand-BG.COM

Информация

  • гр. София, ж.к Западен Парк
  • Мобилен: +359 886 19 75 11
  • Мобилен: +49 152 189 188 90
  • E-mail: info@webbrand-bg.com

Поискай оферта за изработка на уеб сайт

WebBrand-BG.COM използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки" за повече информация, прочете ТУК…