Print this page
Всичко за Off-Site и Off-Page оптимизацията
27 Сеп
Всичко за Off-Site и Off-Page оптимизацията WebBrand-BG.COM

Всичко за Off-Site и Off-Page оптимизацията

SEO опимизационните техники, които може да приложат за всеки един уеб сайт: 

Публикации в чужди Блог сайтове е много разспространено средство за популяризиране на даден уеб сайт:

някои блогове в интернет пространството Ви позволяват да публикувате Ваши статии, като по този начин Вие печелите читатели, а в някои случаи, и линкове, а сайта който го е публикувал печели една статия повече и възможност за увеличаване на потребители. Не на всяка цена трябва да се гони линка, който ще се получи от тази публикация. Трябва много внимателно да се подбират уеб сайтовете, в които ще се публикува статия и към статия Ваш линк. Добре е човек да обръща внимание на Page Rang а на дадена страница и не само. При стремежа си да направите SEO оптимизация на сайта си може да направите точно обратното с грешен линк билдинг.

Социални медии са също предпочитано средство за рекламиране и полуляризиране на уеб сайтове. Важното при социалните мрежи е да има постоянна активност на профила. Да се публикуват нови неща, актулна информация свързана със уеб сайта, промоции, игри и за каквото се сещате друго. Също е много важно каналите в социланите мрежи да използват правилно и за подходящия бизнес. Социалните мрежи играят голяма роля в оптимизацията на сайтове. Затова ние от WebBrand-BG.COM силно препоръчваме да не подминават с лека ръка силата на социалните мрежи. Добрата страна на социалните медии е могат и то с голям успех да Ви превлекат много нови, както и много добри обратни линкове.

Така наречения линк стръв или примамка за събиране на линкове е също много добър и евтин начин да се добавят допълнителни линкове сочещи към Вашия уеб сайт изработен с респонсив дизайн. Това може да стане възможно, след като сте създали нещо униклано, нещо което хората биха искали да видят и крещящо заглавие на статия, която други администратора на уеб сайтове биха искали да го покажат в техния си сайт. По този начин Вие печелите обратни линкове и другия бонус към този тип оптимизация. е че Вашата публикация е достигнала до много нови потребите.

Замисляли ли сте се досега, че е много добре даден уеб сайт да има включени в него видео съдържание. Всъщност Вие как го чувствате. дали след като влезете в някой сайт Ви е достатъчно да има само статия, обява или дълги и скучни текстове, които понякога даже не могат да се разберат. Да имате видео материали във Вашия уеб сайт е много добра идея. Първо Вие получавате униклано уеб съдържание, хора които биха искали да изгледат видео а от друга страна в зависимост от това, колко е впечатляващо ВАшето видео съдържание други уеб сайтове също биха искали да го публикуват в сайтовете си„ембеднат“. По този лесен, прост но укикален начин Вие получавате обратна връзка(линкова връзка) към Вашия уеб сайт. Когато решите да създатете уеб сайт непреммено помислете за видео съдържание. А ако искате ние да изработим уеб сайт или онлайн магазин за Вас оповестете ни това Ваше желание, за да можем да изберем най-доброто решение за Вас.

Може да използвате също прес съобщения. Налични са много >уеб сайтове в интернет пространството, които разпространяват актуални новини и прес съобщения някои от тях разрешават да публикувате и линк, който за Вашата уеб страница е добре дошла.Микросайт: ако създадете отделен малък сайт, който засяга определена тематика, може да имате обратни линкове от него.

Статии в сайта: Статиите са чудесен метод за добавяне на линкове, но и потребители. Ако може да създавате интересни статии съвпадащи с тематика на Вашия уеб сайт и ги публикувате в чужди сайтове ще спечелите допълнителна публика и качествени интернет връзки.

Друг полезен способ са Новини и RSS feeds. Ако във Вашия сайт често публикувате нови статии, актуални новини и други може да използвате силата на Новини и RSS feeds. С този способ също може да печелите линкове, като други сайтове публикуват вашето съдържание. Може да го използвате и за социалните мрежи. Като пример бихме дали следното: Да речем, че публикувате нова статия във Вашия сайт, така може да настроите RSS feeds, че без да се налага Вие правите нещо то ще се публикува във Facebook, Twitter или Google+. Във следващите ни статии ще обясним по-подробно за автоматизация на RSS feeds.

Блог коментари: Може да правите коментари в блог сайтове, но те задължително трябва да носи допълнителна стойност за блог статия, в противен случай администратора на сайта няма да има никаква изгода от това да остави Вашия линк в сайта. 

Форум постове: Както в блог коментарите така и във форуми можете да качите своя линк. Този способ ще има директен ефект върху трафика към Вашия уеб сайт. Единственото нужно е коментарите и постове в такива сайтове да са качествени. Отделно от това този способ допълнително подпомага за цялостното SEO представяне в интернет на Вашия уеб сайт.

Директориите, като сайтове са безплатни обяви, каталози или каталози за уеб сайтове са едни от основните начини за започване на популяризиране на сайта. Използвайте само сайтове с висок Page Rank. Не е важно, колко връзки ще има към Вашия сайт, важното е те да са качествени. Бихме Ви предложили да използвате платформата за безплатни обяви на PRomotiram.EU. Тази платформа безплатно Ви позволява публикуване на неограничен брой обяви и Ви дава възможност да включите уеб адрес на Вашия сайт. 

SEO оптимизаця на уеб сайтове и онлайн магазини от WebBrand-BG.COM

+359 886 19 75 11

ПРОЧЕТЕНА 875 ПЪТ(И) Последно променена на Вторник, 11 Октомври 2016 09:43
Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация - WebBrand-BG.COM

WebBrand-BG.COM се занимава активно с изработка на уеб сайтове, онлайн магазини, поддръжка и SEO оптимизация за търсачки. С натрупания дългогодишен опит нашия екип е изработил множество проекти. С разрастването на дейноста си WebBrand-BG.COM вече предлага и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини в Германия. В МЕНЮ " Уеб Услуги" може да видите предлаганите от нас услуги, които са на конкурентни цени. От МЕНЮ "Контакти" може да  се свържете с нас и направите запитвания, а в МЕНЮ "Портфолио" може да разгледате проектите, които са завършени и се радват на успех.

Website: webbrand-bg.com
Влез във профила си, за да коментираш!
WebBrand-BG.COM използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки" за повече информация, прочете ТУК…