Поддръжка

Поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини на конкурентни цени от WebBrand-BG.COM! Направете запитване сега и вземете пакет за поддръжка 24/7!

Уеб пакети за поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини

След изработката на един уеб сайт идва момента за неговото пускане в интернет. С това идва и нуждата от поддръжка на уеб сайта. 

Поддръжката на уеб сайт със Системата за управление на съдържание е сравнително лесно и не изисква големи технически познания в областа. Ние от WebBrand-BG.COM предлагаме на нашите клиенти обучение с различна дължина, но собствениците на уеб сайтове доста често пропускат или поставят актуализрането на съдържанието на второ място. Всъщност това е един от важните фактори за присъствието Ви в интернет. При сключване на договор за абонаментна поддръжка Вие си осигурявате спокоствие, че Вашия уеб сайт винаги ще бъде достъпен и функциониращ. 

Не за първи път, когато си говорим с клиентите, те винаги питат и за поддръжка на уеб сайт. Почти всички наши клиенти, естествено първо ни питат за цената на тази услуга. Но ние от WebBrand-BG.COM няма как да дадем точен отговор на този въпрос, защото цената винаги зависи от обема на свършената работа по уеб сайта или онлайн магазина.

Дали ще платите малко или много винаги зависи от големината на Вашия уеб сайт или онлайн магазин, както и от честотата на актуализиране на неговото съдържание, от които ще се нуждае Вашия фирмен сайт или онлайн магазин.

При фирмените уеб сайтове с малко количество информация, за вашата фирма и особености на продуктите или услугите й, тогава Вие спокойно бихте могли да планирате малки суми, които не надхвърлят няколко десетки лева месечно за поддръжка.

Но ако става въпрос за онлайн магазин, продуктов каталог или корпоративен сайт, изграден със секции, като продуктов каталог, нови продукти за магазина, обяви, новини, форуми, анкети, нови и актуални статии, често задавани въпроси и много друго съдържание, Вие трябва да изберете по-голям пакет за редовната поддръжка на уеб сайта си.

СТАНДАРТЕН пакет за поддръжка на уеб сайт или онлайн магазин
60лв.
WebBrand-BG.COM
 • Работни часове включени в цената: 3 часа
 • Цена за работен час над включените: 25 лв.
МАКС пакет за поддръжка на уеб сайт или онлайн магазин
220лв.
WebBrand-BG.COM
 • Работни часове включени в цената: 10 часа
 • Цена за работен час над включените: 15 лв.

Всички пакети включват:

 • Приоритетно обслужване и реакция до 24 часа след постъпване на заявка за актуализация от Ваша страна
 • Поддържане на актуално копие на Вашия уеб сайт и база данни на сайта. Възстановяване на уеб сайта при евентуален срив или бъг
 • Регистрация на уеб сайта в Google Webmaster Tools и Bing Webmaster Tools и следене на състоянието на уеб сайта. Предприемане на всички мерки за предотвратяване на всякакви грешки свързани с нормалното функциониране на уеб сайта
 • Изготвяне на отчети за посещаемостта на уеб сайта Ви и включени препоръки за оптимизация на съдържанието на уеб сайта. Отчети се базират на реални данни от търсенията в Google и Bing
 • Всички клиенти, които са използвали услугата поддръжка на уеб сайт от WebBrand-BG.COM за период по-дълъг от една година получават 20% отстъпка за всички услуги, които предлагаме
 • Цялостен мониторинг на работата на уеб сайта или онлайн магазин
 • Добавяне на предоставен от клиента текст - неограничено
 • Добавяне на ключови думи и мета описания в предоставения от клиента актуален текстов материал качен в уеб сайта
 • Добавяне на до 10 снимки в уеб сайта и до 100 продукта в онлайн магазина
 • Добавяне на "alt" тагове към качените в уеб сайта снимки, които са качени или актуализирани в периода на поддръжката
 • Изпращане на Карта на сайта до Google и Bing, за да индексират актуализираното съдържание на уеб сайта
 • Популялизиране на уеб сайта в социалните мрежи
 • Поддържане на имейл сървъра и при нужда добавяне на нови пощи и смяна на паролите
 • Подновяване на компонентите, модулите и добавките на уеб сайта при нужда
 • Следене за потенциални опасните касаещи уеб сайта (атаки, злонамерен софтуер, бъгове, сривове и т.н)

Имате нужда от поддръжка на Уеб сайт ? Онлайн магазин ? На правилното място сте!

WebBrand-BG.COM Ви предлага 24/7 поддръжка на Вашия уеб сайт или онлайн магазин, за да може да сте спокойни, че той ще функционира безпроблемно!

+359 886 19 75 11

ПРОЧЕТЕНА 1181 ПЪТ(И) Последно променена на Неделя, 23 Октомври 2016 16:58
Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация - WebBrand-BG.COM

WebBrand-BG.COM се занимава активно с изработка на уеб сайтове, онлайн магазини, поддръжка и SEO оптимизация за търсачки. С натрупания дългогодишен опит нашия екип е изработил множество проекти. С разрастването на дейноста си WebBrand-BG.COM вече предлага и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини в Германия. В МЕНЮ " Уеб Услуги" може да видите предлаганите от нас услуги, които са на конкурентни цени. От МЕНЮ "Контакти" може да  се свържете с нас и направите запитвания, а в МЕНЮ "Портфолио" може да разгледате проектите, които са завършени и се радват на успех.

Website: webbrand-bg.com
Влез във профила си, за да коментираш!

Харесайте ни!

За нас

WebBrand-BG.COM започна своята дейност през 2014 година. Дейността на WebBrand-BG.COM е да изгражда корпоративни, лични уеб сайтове, онлайн магазини и да предлага на своите клиенти SEO оптимизация на сайтове. Освен изработка на сайтове WebBrand-BG.COM също предлага и изработка на лога.

QR-CODE

Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация
Qr Code
WebBrand-BG.COM

Информация

 • гр. София, ж.к Западен Парк
 • Мобилен: +359 886 19 75 11
 • Мобилен: +49 152 189 188 90
 • E-mail: info@webbrand-bg.com

Поискай оферта за изработка на уеб сайт

WebBrand-BG.COM използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки" за повече информация, прочете ТУК…