Интеграция на платежни системи

Възползвайте се и от онлайн разплащания във Вашия уеб сайт или онлайн магазин! Не е нужно да чакате клиента да дойте при Вас. Онлайн е по-лесно!

Интеграция на платежни системи за Вашия уеб сайт или онлайн магазин

Интеграция на онлайн платежни системи за Вашия уеб сайт или онлайн магазин

Вече сте горд собственник на уеб сайт или онлайн магазин или тепърва искате да изградите такъв. Както във всеки бизнес всеки иска да печели. Предлагали сте Вашите услуги до момента само с физически магазин или предлагате своите услуги и продукти офлайн на своите клиенти. Но в 21 век не е само желателно а е задължително всеки бизнес да притежава собствен уеб сайт или онлайн. С това идва желанието клиентите Ви да имат възможността да ви плащат онлайн чрез система за разплащане? Ние от WebBrand-BG.COM можем да интегрираме във Вашия уеб сайт или онлайн магазин почти всеки вид система за онлайн разплащане. Също така от нас може да получите съвет, коя точно да изберете и да я използвате във Вашия уеб сайт или онлайн магазин. Има доста важни фактори при избора на разплащателна система. Някои от тях са:

  • За коя държава е направен уеб сайта или онлайн магазина;
  • Каква националност са клиентите и кои платежни системи използват най - често и им имат доверие;
  • Предпочитат български или чужди платежни системи;

Предимства на онлайн разплащанията

  • Удобство - извършват се бързи и защитени преводи, без да се налага клиентите на напускат дома си;
  • Непосредственост - плащания с кредитни карти се извършват на момента, без да се налага да се чака;
  • Разтеж - с всеки изминал ден доверието и навика на хората да пазаруват онлайн и да плащат онлайн се увеличава;

Екипът на WebBrand-BG.COM Ви предлага възможността да имате онлайн разплащане в уеб сайта или онлайн магазина, без значение от това дали Вашия сайт е в България или друга страна. Ако желаете и Вие да използвате онлайн платежни системи в уеб сайта си и да предложите различни варианти за онлайн плащания на Вашите клиенти, то Вие сте на точното място. Ние ще създадем нужните профили за онлайн разплащане и ще извършим всички нужни настройки на акаунта. Вие ще получите също така тестов период, в който да може да се уверите, че интеграцията на платежните система или системи е преминала успешно и работи правилно. След интеграцията на онлайн разплащателните системи ние Ви предлагаме последваща помощ при използването на административната част на Вашия акаунт. 

IDEAL е начин на плащане състоящ се от съвкупности от споразумения и стандарти за незабавен онлайн превод от банковата сметка на купувача по банковата сметка на онлайн магазина или организацията.
Authorize.Net е доставчик на платежни услуги, позволяваща на търговците да приемат кредитни карти и електронни разплащания.
Банковия превод е един от най-разпространените начини за превод на суми. Както могат да се използват и в ежедневието така и за онлайн покупки.
"БОРИКА - БАНКСЕРВИЗ" изгражда, поддържа, развива и оперира съвременни платежни и инфраструктурни системи, софтуерни продукти, услуги и технологии.
Изипей АД предоставя платежни услуги в съответствие с издаден от Българска Народна Банка лиценз за извършване на дейност като платежна институция
ePay.bg е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Системата предоставя възможност за пазаруване чрез интернет, като плаща с банкова карта или със своята микросметка в ePay.bg
ePay.eu е била създадена през 2001 г. като четирима млади интернет предприемачи са решили да сформират ново решение за плащания за онлайн бизнеса. Тогава, индустрията все още е била в зародиш и никой - дори най-големите доставчици - нямали достатъчно опит с онлайн плащанията.
PayPal (произнася се пей пал) е онлайн платежна система на едноименната компания, която стартира самостоятелно през 1998 г., но през 2002 е закупена от компанията eBay Inc.. PayPal дава възможност за трансфер на пари онлайн и представлява електронна алтернатива на традиционните разплащания с чекове и банкови преводи.
Worldpay е световен лидер при обработката на плащанията, технологиите и решенията за търговски клиенти. Те работят с надеждни и сигурни патентовани технологични платформи, които позволяват на търговците да приемат широк спектър от начини на плащане, в множество канали и навсякъде по света.

Цената за интеграция на платежна система IDEALAuthorize NetБанков преводБОРИКА-БАНКСЕРВИЗИзипейePay.bg ePay.euPayPalWorldpay ще определим заедно!

+359 886 19 75 11

Ние създаваме Вашият Уеб Бранд

ПРОЧЕТЕНА 1717 ПЪТ(И) Последно променена на Вторник, 11 Октомври 2016 09:36
Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация - WebBrand-BG.COM

WebBrand-BG.COM се занимава активно с изработка на уеб сайтове, онлайн магазини, поддръжка и SEO оптимизация за търсачки. С натрупания дългогодишен опит нашия екип е изработил множество проекти. С разрастването на дейноста си WebBrand-BG.COM вече предлага и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини в Германия. В МЕНЮ " Уеб Услуги" може да видите предлаганите от нас услуги, които са на конкурентни цени. От МЕНЮ "Контакти" може да  се свържете с нас и направите запитвания, а в МЕНЮ "Портфолио" може да разгледате проектите, които са завършени и се радват на успех.

Website: webbrand-bg.com
Влез във профила си, за да коментираш!

Харесайте ни!

За нас

WebBrand-BG.COM започна своята дейност през 2014 година. Дейността на WebBrand-BG.COM е да изгражда корпоративни, лични уеб сайтове, онлайн магазини и да предлага на своите клиенти SEO оптимизация на сайтове. Освен изработка на сайтове WebBrand-BG.COM също предлага и изработка на лога.

QR-CODE

Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация
Qr Code
WebBrand-BG.COM

Информация

  • гр. София, ж.к Западен Парк
  • Мобилен: +359 886 19 75 11
  • Мобилен: +49 152 189 188 90
  • E-mail: info@webbrand-bg.com

Поискай оферта за изработка на уеб сайт

WebBrand-BG.COM използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки" за повече информация, прочете ТУК…