Изработка на професионално лого за Вашия за бизнес

Изработка на уникално лого за Вашия бизнес, уеб сайт или онлайн магазин от WebBrand-BG.COM

Изработка на професионално лого за Вашия за бизнес
27 Сеп
Изработка на професионално лого за Вашия за бизнес WebBrand-BG.COM

Изработка на професионално лого за Вашия за бизнес

Една от най-важните неща в бизнеса е логото. То е в основата на Вашата концепци, портфолиото Ви а и всички онова, с което Ви различава от конкурентите. Като знаем тези важни неща за бизнеса ние от WebBrand-BG Ви предлагаме изработка на професионално лого.

Изработката на лого за Вашия бизнес е една от най-важната стъпка към реалния маркетинг. Какво виждат клиентите Ви най-напред? Клиентите Ви виждат Вашето лого. Дали защото са посетили Вашия уникално изработен уеб сайт или Вие сте им изпратили оферта, където се вижда Вашето лого. Няма значение, къде са го видели.

Важното е, те да могат да се сетят щом чуят името на вашия бизнес. Ние от WebBrand-BG.COM намираме това от съществено значение и то логото да бъде лесно разпознаваемо за Вашите настоящи и потенциални бъдещи клиенти.

За изработката на лого първото най-важно нещо, което трябва да се вземе в предвид при разработване на лого дизайна е фиксирането на неговото предназначение. Логото на Вашия бизнес трябва да изглежда уникано и да бъде възприемливо и запомнящо се във всичките му размери. Защо трябва да е така ли, защото Вие може да решите да го използвате за, визитки, брошури и други рекламни цели, така и за широко-форматен печат, като билбордове, транспаранти, фолиа и т.н.

Ние знаейки, че вашето лого представя вашата компания, Ви предлагаме изработка на уникално лого. Логото на бизнеса Ви е изображение, което представя Вашия облик пред Вашите клиенти. Преди да поръчате изработка на лого при нас, Вие трябва добре е да се запознаете с Вашата целева група/"таргет" група потребители. Да кажем, че Вашата таргет група е бизнеса от среден и висок клас, то тогава Вашето лого трябва да получи съвсем различен облик, с който да се представи, отколкото ако Вашата таргет група е предназначена за младото поколение, което все още не се интересува от бизнеса толкова много. При неуспех да привлечете вниманието на аудиторията към Вашия бизнес чрез логото си Вие бихте могли да навредите на своя бизнес със загуба на в пазарнато състезание.

+359 886 19 75 11

ПРОЧЕТЕНА 1243 ПЪТ(И) Последно променена на Понеделник, 10 Октомври 2016 09:45
Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация - WebBrand-BG.COM

WebBrand-BG.COM се занимава активно с изработка на уеб сайтове, онлайн магазини, поддръжка и SEO оптимизация за търсачки. С натрупания дългогодишен опит нашия екип е изработил множество проекти. С разрастването на дейноста си WebBrand-BG.COM вече предлага и изработка на уеб сайтове и онлайн магазини в Германия. В МЕНЮ " Уеб Услуги" може да видите предлаганите от нас услуги, които са на конкурентни цени. От МЕНЮ "Контакти" може да  се свържете с нас и направите запитвания, а в МЕНЮ "Портфолио" може да разгледате проектите, които са завършени и се радват на успех.

Website: webbrand-bg.com
Влез във профила си, за да коментираш!

Харесайте ни!

За нас

WebBrand-BG.COM започна своята дейност през 2014 година. Дейността на WebBrand-BG.COM е да изгражда корпоративни, лични уеб сайтове, онлайн магазини и да предлага на своите клиенти SEO оптимизация на сайтове. Освен изработка на сайтове WebBrand-BG.COM също предлага и изработка на лога.

QR-CODE

Изработка на уеб сайтове, онлайн магазини и SEO оптимизация
Qr Code
WebBrand-BG.COM

Информация

  • гр. София, ж.к Западен Парк
  • Мобилен: +359 886 19 75 11
  • Мобилен: +49 152 189 188 90
  • E-mail: info@webbrand-bg.com

Поискай оферта за изработка на уеб сайт

WebBrand-BG.COM използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки" за повече информация, прочете ТУК…